skip to Main Content
Menu

TechnoConsult B.V.

ORGANISATIE

TechnoConsult is in 1990 opgericht door ir. C.A. (Corné) van der Steen. Als afgestudeerd bouwkundig materiaalkundige aan de TU Delft en met enige jaren werkervaring is Corné in 1990 TechnoConsult begonnen: een bouwtechnisch adviesbureau voor beheer en onderhoud. Met een eigen visie op inspectie- en advieswerk was er een duidelijke doelstelling:

  • Het objectief en onafhankelijk ondersteunen van opdrachtgevers bij het komen tot een zo doelmatig mogelijk beheer en onderhoud van het bezit.

Ook na 30 jaar later staat deze doelstelling nog fier bovenaan. TechnoConult is inmiddels uitgegroeid tot een allround advies- en ingenieursbureau, niet beperkt tot enkel de bouwtechniek, maar voor de ‘gebouwde omgeving’ in de breedste zin van het woord.

Sinds februari 2017 is TechnoConsult gevestigd in een nieuw onderkomen aan de Brouwersstraat 29 te Heeswijk-Dinther. Een nieuwe locatie en onderkomen die vele nieuwe kansen biedt, zowel in personele bezetting, de ontvangst van gasten en het organiseren van netwerk- en studiebijeenkomsten. U bent van harte welkom!

Back To Top